Bine te-am gasit!

Povestea începe în 2009. Au trecut mai bine de 10 ani de cand am facut primele perne pentru gravide din Romania, de cand am trecut de la producerea lor in sufrageria apartamentului de la etajul 4, de cand le-am reinventat, modificat si perfectionat in timpul celor doua sarcini (acum baietii mei sunt școlari).

Din 2016 am renuntat la un job corporate si am deschis atelierul. Ei, si aici se petrece magia!

Acum suntem 6:

Mihaela este mamă de doi copii școlari, Mester Sef la productie și creator la Handmade by Ritza. Inventeaza mereu, taie si coase până-i iese ce-ți dorești! Pe site găsești și produsele meșterite de ea, la secțiunea Bavete.

Pe Rodica este posibil să o știi de la Povestea mâinilor. Brodează manual cu o măiestrie rar întâlnită – de aceea te invit să vezi ce face la secțiunea Broderie manuala. Îi poți auzi vocea caldă la telefon, și, ca sa te convingi, poti suna pe 0760.160.677.

Lili, mamă a două fete adolescente, este maestra baldachinelor! Când facem un produs nou și detaliile tehnice ne dau bătăi de cap, ne bazăm pe Lili care coase și descoase, întoarce și răscroiește până ajungem să-i dăm de capăt.

Eu sunt Iuliana. Am doi baieti, sunt învățătoare după liceu, economist după facultate și Meșter de perne de peste 10 ani. Îmi plac textilele și texturile de mică iar mai nou, ador desenul, pictura și scriitura. Un fel de Antreprenor visător și muncitor.

Doamna Nuți este o resursă nesecată de glume, dar și de treabă serioasă! Este meșteră neîntrecută în dichisitul pernelor, dar și în învelitul sarmalelor. A crescut 3 băieți mândri care, au la rândul lor, copii. Deci știe a ne citi și a ne înțelege pe toate!

Cătălina este cea mai nouă în echipa noastră. Ne știm de la Mamprenoare, ca reprezentant Forever. O răbdare mai rar întîlnită are Cătalina cu toată lumea și ai să-ți dai seama imediat, după voce, că este o persoană caldă și veselă. Și care gătește demențial! 0745 304.301

Am aflat deja ca esti cea mai grozava persoana din tot universul! Si cel mai bun parinte din cati ar fi putut sa existe, pentru copilul tau! Iar noi te consideram ca fiind un partener cu care vorbim la pertu, un om care trece prin aceleasi provocari prin care trecem si noi, care castiga banii cu efort si care merita ce-i mai bun.

Ne intreaba unii de “slogan“. Din asta, n-avem. Insa dam 100%, in fiecare moment, pentru acel sms cu “am primit perna, e super, in sfarsit pot dormi!” sau poze cu bebelusi dormind. Si avem o colectie impresionanta de mesaje pentru care iti multumim!

Iti multumim si ne inclinam cu respect si consideratie in fata ta si a maretiei pe care o reprezinti!

Cu drag,

Echipa de Mesteri care primeste mesaje frumoase si despre care vorbeste lumea.