Prinde SuperReducerea care ti se potriveste:

Ai la indemana mai multe variante din care sa-ti alegi.
1 punct = 1 leu (RON)
Cu punctele castigate iti poti plati o parte din comanda. Succes!

Daca ai deja cont aici, inseamna ca ai 5 puncte in cont. Adica, indiferent de reducerile in curs, vei plati cu 5 lei mai putin, la comanda asta.
Punctele acumulate ulterior (2 pentru review de produs aici, punctele acumulate la achizitie si cele pe care le poti acumula mai jos), pot fi utilizate la viitoarea ta comanda in urmatoarele 30 de zile.

Noi am facut un calcul si, de exemplu, daca acum comanzi o perna Cornulet la 125 lei (care, daca ai un cont proaspat, costa doar 120 lei) si ne scrii un review si ne recomanzi dupa sugestiile de mai jos, poti avea, la urmatoarea comanda, o reducere de 53 de lei! Pentru ca apreciem fidelitatea 🙂

Recomandari: Chiar daca suntem discreti, este bine sa anunti persoanele recomandate deoarece s-ar putea sa le contactam in curand. Mai jos, in functie de cate perechi de email-uri + numere de telefon ne dai, ai si punctajul. Multumim!

Completeaza formularul de mai jos:

    Este minunat daca ai un blog personal cu minim 30 de vizualizari zilnice sau... scrii pe un blog care ti-e drag si articolul va fi acceptat. Intre 300 - 500 de cuvinte. Este cum ar veni... un "multumesc" in avans pentru ca investesti timp si mestesug. Ma inclin!