Termeni si Conditii

terms-and-conditions-joliCumpararea produselor sau vizitarea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu acceptati acesti “Termeni si Conditii” NU FOLOSITI acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Siteul www.joli-bebe.ro este operat de PFA Sosu Georgeta Iuliana, CUI 23940421, cu sediul in Str. Clopotari nr. 6 bl. 920B sc. A ap. 19, cont bancar RO 23BTRL 02401202L70883XX deschis la Banca Transilvania, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul F22/853/2008.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare.

Ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Comanda de la Joli-bebe.ro

Puteti face o comanda la noi folosind paginile speciale existente pe shop-ul nostru (adaugand un produs in cos apoi completand un formular de comanda) sau telefonic. Dupa comanda, veti fi contactat(a) telefonic pentru verificare si aprobare, si va vom comunica sumarul comenzii.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul. Totodata veti primi printr-un sms si AWB-ul de insotire al coletului.

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de pe www.joli-bebe.ro. Daca nu sunteti incantat de produsele noastre, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii joli-bebe.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Joli-bebe.ro va va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu DUPA CE NE-ATI NOTIFICAT IN SCRIS, pe mail sau folosind functia creata special. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

“Clienti” sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright

Intregul continut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea joli-bebe.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice nelamuriri privind drepturile de autor, va rugam sa ne contactati pe email: perne.gravide@gmail.com
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.